Az egyesületről

Az Egyesület neve: Dél-Balatoni 4×4 Terepjárós Egyesület

Az Egyesület rövidített neve: DTE 4X4

Az Egyesület címe: 8638 Balatonlelle, Szent Imre utca 40.

Alakult: 2010.01.21.

Az Egyesület célja:

Rendezvények szervezésével, bemutatók tartásával az Off-Road sportág népszerűsítése, külföldi társklubbokkal, nemzetközi világszövetség szervezeteivel a kapcsolat fenntartása.

Az Egyesület elnöke: Szabó Lajos

Az Egyesület hivatalos honlapja: www.dte4x4.hu

Facebook-on is ott vagyunk.

Az Egyesület elérhetősége:      dte4x4@freemail.hu   vagy    info@dte4x4.hu


Honlap felhasználói feltételek:

www.dte4x4.hu weboldal a Dél-Balatoni 4×4 Terepjárós Egyesület hivatalos honlapja.
A honlapon található írásokat, táblázatokat, fotókat és videókat szerzői jogok védik.
Ezek másolása, egyéb módon történő felhasználása, kizárólagosan a szerző, illetve az oldalt üzemeltető (DTE 4X4) írásbeli hozzájárulásával lehetséges.
A DTE 4X4 számára kiemelt fontosságú cél, regisztrált látogatóink által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs és önrendelkezési jogának biztosítása. A regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeljük.
Amennyiben Önök közül bárki úgy érzi, hogy a szabályzatban foglaltakkal kapcsolatosan további kérdése lenne, vagy nem, vagy nem teljesen egyértelmű, illetve magyarázatra szorul, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az info@dte4x4.hu e-mail címen.


Az oldalon szervezőtől függetlenül díjmentesen megjelentetünk minden olyan eseményt, ami 4×4 témájú, legyen az terepjárós, quados, trophy, triál, GPS-pontkereső, fesztivál, találkozó, kiállítás vagy bármi egyéb témába vágó dolog.

Ebből adódóan az oldalon megjelenő rendezvényekkel kapcsolatban semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni, mindennemű problémával a rendezvény szervezőjét kell megkeresni.

Amennyiben tudsz olyan rendezvényről, amely még nem szerepel az oldalon, vagy akár te magad szervezel valamit, küldd el nekünk az info@dte4x4.hu címre a rendelkezésre álló összes információt, és közzétesszük. Amennyiben valamely kiírásban hibát találsz, vagy egy rendezvény elmarad, kérünk, azt is jelezd nekünk.


Köszönjük érdeklődését. DTE 4X4 Vezetősége

dtenagykep