Hírek, közlemények

Benne vagyunk a TV-ben!

 

2014. március  ” Ég, föld, férfi, nő – Somogyország”

Egy izgalmakkal teli forgatáson vehettünk részt Pepével azon a márciusi napon.
Eszter és Pepe ezúttal Somogyország kincseit és titkait fedezi fel. Nemcsak fantasztikus emberekkel találkoznak, hanem mesebeli utazást is tesznek a természetben és a történelem kifürkészhetetlen útvesztőiben.

Itt nézhettek meg minket !  (37.50 percnél  és 42.45 percnél. )

 

2013. október ” A Séf legyen veled “

Abban a megtisztelő feladatban részesült Egyesületünk,hogy Lázár István velünk együtt készítette el a Motorblokkban sült fóliás flekkent és burgonyát.

A TV Paprika új, 18 részes sorozatában Lázár séf, aki mindig életvidám és soha nem fogy ki az energiából, kulináris kirándulásra hívja a nézőket. Lázár séf útra kel, hogy minden részben különleges helyszínre látogasson, és fantasztikus kalandokat éljen át. Összebarátkozik a helyiekkel, együtt készítik el a hely szelleméhez igazodó nagyszerű fogásokat, amit a végén közösen fogyasztanak el. Jó néhány epizódban ismert emberek is útitársául szegődnek. A végkifejlet mindig egy megismételhetetlen, fantasztikus ízrobbanás, amihez jókedvű együtt főzésen és meglepő fordulatokon keresztül vezet az út. Az egyes epizódokban nemcsak kiváló recepteket ismerhetünk meg, hanem egyszeri, megismételhetetlen, gasztronómiai műsorban még nem látott kalandokat is láthatunk. Mindenki felkészült? Indulhatunk? Akkor tartsanak Lázár séffel. Ahogy a műsor címe is mondja: A séf legyen veled!

sef12     sef2sef10     sef1      sef3     sef5    sef9     sef11  sef6    sef7    sef4    sef8

Műsor előzetes itt látható.

A receptet itt láthatjátok!

Itt pedig a főzőverseny a falunapon  és  az  utána a DTE 4×4-es terepjárós fűzés!